ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Estrenes: "Paràsits" arriba al cinema després de triomfar als Oscar

www.andorradifusio.ad

Després de trencar totes les expectatives en considerar-se la millor pel·lícula tot i no ser de parla anglesa, "Paràsits" arriba al cinema com una cita imprescindible. En el dia de Sant Valentí també hi ha propostes d'amor amb humor. És el cas de "Hasta que la boda nos separe."

Paràsits
Dir: Bong Joon Ho 

Quatre premis Oscar: millor pel·lícula, director, pel·lícula internacional i guió original. Paràsits és una de les estrenes més esperades de la setmana, un retrat sobre l'aprofitament entre classes socials amb uns límits insospitats. El film sud-coreà ha estat dirigit per Bong Joon Ho. Drama, suspens i humor negre es barregen per explicar com dues famílies s'acaben unint per un fet inesperat. 

Hasta que la boda nos separe
Dir: Dani de la Orden

Un embolic de parelles, una antiga amiga i tot i que no ho sàpiga, l'amant del seu marit i organitzadora de casaments.

Hasta que la boda nos separe és la divertida comèdia de Sant Valentí que arriba sota la direcció de Dani de la Orden. Alex García, Belén Cuesta i Silvia Alonso protagonitzen un divertit triangle amorós que té un objectiu, l'altar.

'Sonic, la película'
Dir: Jeff Fowler

L'eriçó blau més famós de SEGA arriba a la gran pantalla per viure una de les més grans aventures d'animació i acció ara en un món real on ve a buscar la salvació del seu planeta. Amb el seu amic Tom intentarà escapar del govern que el vol capturar mentre fuig del malvat doctor Ivo Robonik, interpretat per Jim Carrey.

Fantasy Island
Dir: Jeff Wadlow

Un concurs porta un grup a un ressort de Fantasy Island, una illa on tot sembla possible i que ofereix als visitants la possibilitat de viure una experiència immersiva feta a mida. Amb tot l'illa no és el que sembla i es convertirà en un malson.

El remake d'aquesta sèrie dels anys 70 arriba al cinema de la mà del terror.

Informa: Rosa Alberch
Locució: Laura Massegú

Comparteix:

3.234.143.26