ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Estrenes: Llunàtics i una bona dosi de terror protagonitzen les novetats a la cartellera

www.andorradifusio.ad

Teatre de Molière, un clàssic popular animat i una bona dosi de terror que torna del passat amb Scream. És moment de fer un repàs a les estrenes de la setmana. 

La cartellera ens dona l'oportunitat de fer una mirada al passat cinematogràfic per tornar a un escenari on el 1996 Sidney Prescott va assistir a l'assassinat dels seus companys d'estudi.

Ara Sidney, interpretada per Neve Campbell, torna al mateix lloc on trobarà alguns antics companys per esbrinar qui ha comès una sèrie d'assassinats perversos. 

Torna el crit de Munch, torna la màscara fantasma amb tot el cinisme terrorífic dels orígens de la saga, 26 anys després. 

Scream  Matt Betti nelli-Olpin

Basat en un dels llibres més populars d'Alemanya arriba Lunáticos, la història del petit Pete que s'embarca en un viatge amb el Sandman i el Sr. Zoomzeman un escarabat per rescatar la seva germana petita del dolent Moon Man.

Lunáticos . Ali Samadi Ahadi

En el seu 400 aniversari i enmig de la polèmica sobre si les seves despulles s'han de traslladar al Panteó com a personatge il·lustre, aquest dissabte la Comèdie Française ofereix la retransmissió de Tartuf del cèlebre Molière.

Una crítica als falsos devots a través d'un personatge, el devot Tartuf, que després de ser acollit a casa d'Orgon es veurà temptat per la seva dona conduint la situació cap a una tensió plena d'hipocresia.

Informa: Rosa Alberch 

Comparteix: