ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Estrenes: La vida del general francès Charles de Gaulle, a la pantalla gran

www.andorradifusio.ad

La vida del que va ser president de la cinquena República francesa i copríncep d'Andorra, Charles de Gaulle, arriba al cinema amb el relat del seu paper durant la Segona Guerra Mundial com a líder per salvar França de l'ocupació. En la cartellera de la setmana també es recupera la versió dels noranta de "Desafío total" i una d'animació per als més petits.

És la primera vegada que el cinema es fixa en la figura del general francès Charles De Gaulle i de com es va convertir en el gran heroi de la resistència a França durant la invasió alemanya a la Segona Guerra Mundial.

Mentre Pétain pretenia rendir-se, De Gaulle porta el poble a l'enfrontament i s'erigeix com un guia per a l'esperança abans de convertir-se en president de la cinquena República francesa.

Lambert Wilson que ja ha interpretat Cousteau, Racine i Felip V es fica en la pell del general en un moment històric de la seva vida.

De Gaulle
Gabrielle Le Bomin

Aquesta setmana les sales del país també projecten "Desafío total", l'original dels anys 90 interpretada per Arnold Schwarzenegger al qual un experiment que ha de ser una agradable experiència virtual el portarà al record de qui és en realitat i que desconeix ja que li havien esborrat la memòria.  

Desafío total
Paul Verhoeven

L'última proposta de la cartellera és "Els Fixies contra els Crabots". Els Fixies reparen electrodomèstics, aparells i circuits elèctrics. Un s'apodera d'un braçalet que li donarà poders i és aquí on comença la divertida història d'aquests amics.

Els Fixies contra els Crabots
Vasiko Bedoshvili, Andrei Kolpin, Ivan Pshonkin

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

3.238.147.211