ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'excònsol Miquel Alís recorre contra l'acord del comú d'Encamp amb Saetde a Concòrdia

www.andorradifusio.ad

L'excònsol d'Encamp, Miquel Alís, ha presentat recurs contra l'acord d'inversió entre el comú, Saetde i el Funicamp en la zona de Concòrdia. Assegura que el projecte s'hauria d'haver tret a concurs i que està disposat a dur-lo a la batllia.

Alís i l'exconseller general Roc Rossell mantenen la línia crítica amb un assumpte que també van recórrer quan fa tres anys es va signar un conveni d'intencions.

Saetde invertirà entre cinc i sis milions en virtut d'un conveni de cinc anys de durada que permetrà, entre altres coses, allargar el telecadira del pla de les Pedres o millores al Funicamp.

Alís diu que és una concessió que s'ha tirat endavant amb un argument qüestionable, que són construccions no definitives. "L'única cosa legal és un plec de bases amb el Funicamp i el terreny de Concòrdia", assegura.

L´excònsol demana a la corporació que deixi el projecte en 'stand by' perquè "només els queda un any". Proposa "que esperin al proper mandat, que ho posin al programa electoral i els escollits ho tirin endavant".

L'oposició d'Encamp també ha criticat l'acord amb Saetde, tot i que no va optar per la via del recurs que sí tiren endavant Alís i Rossell com a ciutadans.

Informa: David Domingo
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix: