ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Més temps per declarar l'IGI i la renda dels no residents per problemes tècnics a la plataforma

www.andorradifusio.ad

Unes incidències tècniques a la plataforma tributària associada al pagament de l'Impost general indirecte i de l'Impost de les rendes dels no residents ha causat problemes a l'hora de presentar declaracions en un moment crític perquè algunes tenen com a data límit el 31 de gener. 

L'executiu confirma que els problemes han estat resolts i anuncia mesures per acompanyar a les persones que s'hagin vist afectades.  

En aquest sentit, el ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, ha explicat que "durant els darrers dies i sobretot de manera molt especial des d'aquest dimarts i aquest dimecres al matí, hi ha hagut una impossibilitat gairebé complerta de poder presentar declaracions en aquest portal. No podem canviar els terminis, perquè estan fixats per llei, però hem decidit que no es desenvoluparan recàrrecs fins el 4 de febrer". 

El ministre ha afegit que durant aquesta època s'hi sumava un altre element i és que els pagaments es poden fer per domiciliació. "Quan marxàvem d'aquesta època voluntària, s'havien de fer a través de transferències bancàries", ha apuntat Jover, afegint que "amb la voluntat de donar suport a causa d'aquest incident, el que farem és que fins el 4 de febrer inclòs els pagaments associats a aquestes taxes es podran continuar fent per domiciliació".

Roda de premsa completa amb l'actualització sanitària i posterior al consell de ministres: 

Informa: Laura Cugat 
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: