ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'executiu invertirà un milió d'euros per fer habitatges tutelats a l'edifici del CREI

www.andorradifusio.ad

Entre els principals projectes que inclou el pressupost del 2023 hi ha una inversió d'un milió d'euros per a habitatges tutelats al Centre Residencial d'Educació Intensiva, un servei que, a tall de recordatori, va activar-se divendres passat amb els primers usuaris. 

Es tracta d'una iniciativa que no estava prevista inicialment dins el CREI i que segons el ministre Eric Jover hi va en paral·lel, tot i que es faci ús de les mateixes instal·lacions.

Tenint en compte que hi havia dues plantes en desús, posteriorment va sorgir la proposta d'aprofitar-les per fer aquest tipus de pisos, responent així a una necessitat del país i també a una important demanda de les associacions. 

El ministre de Finances, Eric Jover, ho explicava així:

"De manera completament independent del perfil d'usuaris que tenim al CREI hi ha una necessitat d'habitatges tutelats d'aquesta tipologia i se n'havien fet ressò tant els ministeris que impulsen la iniciativa com fins i tot les associacions que ens demanaven que aquest tipus d'infraestructura seria molt positiva per al país. S'ha aprofitat que teníem aquest espai que ja estava llogat per l'Administració per poder-ne fer un ús encara més eficient."
Eric Jover, ministre de Finances 

Informa: Laura Cugat-Joan Antoni Sarmiento 
Imatges: David Moreno

Comparteix: