ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'executiu preveu més de 33 milions d'euros per al Ministeri d'Afers Socials, Joventut i Igualtat en el pressupost per al 2022

www.andorradifusio.ad

La Llei del pressupost 2022 preveu destinar 33,5 milions d'euros al Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat. Creix un 8% respecte al 2021 i en destinarà una gran part a aspectes relacionats amb l'atenció a persones i famílies. 

El de Judith Pallarés és un dels ministeris que seguirà molt marcat per les conseqüències de la Covid-19 el 2022. Així ho preveu la Llei del pressupost, que li atorga prop de 2 milions i mig d'euros més que aquest any.

Es divideix en departaments. La majoria, 27 milions, aniran a parar a Afers Socials. D'aquests, prop de 15 es destinaran al programa d'atenció a les persones i les famílies, 7 a l'àrea d'autonomia personal i 4 a l'àrea de serveis sociosanitaris

El d’infància, adolescència i joventut s’endú poc més de 5 milions, que es repartiran entre programes específics i el centre de la Gavernera, que rebrà 1 milió 300 mil euros.

La Llei del pressupost preveu altres ajudes específiques. Així, es destinaran prop de 2,9 milions d’euros en pensions de solidaritat, 3 en ajudes a la inserció sociolaboral, 3 en habitatge de lloguer i 1,2 en ajuts per a fills a càrrec.

Pel que fa a les institucions sense finalitat de lucre, el pressupost 2022 preveu transferir 7,4 milions a l’Escola de Meritxell, uns 5,6 milions al Col·legi Janer i 4,4 al Sant Ermengol.

Informa: Anna Pifarré 

Comparteix: