ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Esbart Valls del Nord i Nova Galega de Danza principals reclams de la segona jornada del Contradans

www.andorradifusio.ad

La segona jornada del Contradans ha omplert la plaça de les Fontetes. Tot i que el reclam principal és la dansa i aquest dissabte s'han acollit les dues actuacions estrella del festival, els tallers artesanals no s'han quedat enrere i s'ha aconseguit fins i tot llistes d'espera.

La plaça de les Fontetes ha aplegat molta gent durant tot el dia. Aquest matí de dissabte el Contradans ha començat amb un plat fort: l'actuació de l'Esbart Valls del Nord al ritme de la Cobla Catalana dels Sons Essencials, una de les agrupacions de fora que ha vingut a fusionar-se amb els dansaires del país.

A la tarda, l'actuació esperada, el grup gallec Nova Galega de Danza, que ha barrejat tradició i avantguarda. El mercat artesanal i els tallers també han tingut molt bona rebuda. Fins i tot hi havia llista d'espera per a algunes activitats. El conseller de Cultura massanenc ha valorat positivament el festival, que diu que ajuda a realçar la tradició del país. "El Contradans aporta, com ja va fer la primera edició, la posada en valor d'aquesta cultura tan nostra i tradicional, que moltes vegades es perd."

El Contradans finalitza aquest diumenge. Al matí actuarà l'Esbart Sant Romà i continuaran els tallers d'artesania. La clausura del festival està prevista a les sis de la tarda

Informa: Maria Lucena
Imatges: Fernando Montero
Locució: Laura Massegú

 

Comparteix: