Èxit de l'ANDART el primer cap de setmana amb més de 500 visites

L'antiga fàbrica de tabacs de la CATSA he rebut més de 500 person

L'antiga fàbrica de tabacs de la CATSA he rebut més de 500 persones durant el primer cap de setmana de l'ANDART. L'esdeveniment acull obres de diversos artistes amb l'objectiu de conscienciar i crear debats sobre l'economia circular. Per facilitar les visites, l'edifici de la CATSA obrirà cada dia fins el 15 de novembre.

Sant Julià de Lòria acull la cinquena edició de l'ANDART i el primer cap de setmana ja ha estat tot un èxit. Per l'antiga fàbrica de tabacs de la CATSA han passat ja més de 500 persones, concentrades sobretot el dijous i diumenge. L'esdeveniment acull obres de diversos artistes i instal·lacions de renom cedides per la Fundació Sorigué. Permet descobrir la història de la CATSA amb un espai dedicat a explicar la història i usos de l'immoble lauredià.

Enguany, l'ANDART 23 té com a lema 'La muntanya en circulació' i té l'objectiu de despertar consciències i obrir debats sobre l'economia circular. Una seixantena llarga d'artistes es donen cita a l'esdeveniment per discutir sobre sostenibilitat i com l'art en pot ser una eina d'expressió.

L'organització tampoc ha volgut quedar al marge de la pulsió dels grans conflictes del món. Per aquest motiu, s'ha volgut convidar un artista ucraïnès, el fotògraf Serheii Tyaglovsky, que amb unes imatges ha il·lustrat la seva mirada des del cor de la guerra.

Informa: Neus Vila

 

Comparteix:

Una possible infracció molt greu i 196 isards capturats Andorra vol ajuda de l'EFTA per a la implementació de legislació que suposaria l'acord amb la UE