ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Èxit de l'autocinema per celebrar els 40 anys de "Grease" i donar la benvinguda al Jambo

www.andorradifusio.ad

L'organització del Jambo s'anota el primer triomf d'aquesta edició amb l'èxit de l'autocinema amb la projecció de "Grease". Disposats a tornar als anys 50 aquest dijous brillantina, música i cotxes s'han trobat en la celebració dels 40 anys de la pel·lícula musical més taquillera del segle XX. Així ha començat el Jambo.

Aquest dijous el pàrquing de l'antiga plaça de braus ha fet un salt als anys 50 per gaudir d´un dels atractius de l´època, l´autocinema. El membre de l'organització, Joan Mellado, explica que "s'ha distribuït l'espai com un amfiteatre en diferents fileres perquè tots els vehicles tinguessin espai".

L´objectiu és veure i viure "Grease". Entre el públic descobrim un improvisat Danny Zuko, la seva estimada Sandy i la resta de la colla. Qui menys, una jaqueta de pell. D´altres s´han vestit al més pur estil de la pel·lícula per assistir a l´esdeveniment. Azucena i Núria Guerra són germanes i fans de Grease. Expliquen que l'han vist "un miler de vegades", però "mai a l'aire lliure i en un autocinema". "La pel·lícula ja té una escena en un autocinema i agrada poder ambientar-se", destaca Pau Narcís.

A l´aparcament està tot preparat. De mica en mica, cau la tarda i comença el concert de Madretomasa amb temes del seu repertori i de la banda sonora de la pel·lícula.

Després d´escalfar motors, només queda entrar al cotxe i començar a gaudir d'una pel·lícula que s´allargarà tot el cap de setmana.

Informa: Rosa Alberch
Imatge: Kevin Ribeiro / Héctor Romance

Comparteix:

3.214.184.124