Èxit de públic a l'Andorra Taste amb més de 23.000 racions repartides

www.andorradifusio.ad

Més de 23.000 racions s'han repartit en les jornades populars de l'Andorra Taste, que abaixa ja persiana. És la primera edició i Andorra Turisme ja té ganes de repetir-ne de noves.

Unes jornades que van començar amb un vessant més professional i que busca posar en el mapa gastronòmic el país amb la presència de grans xefs. 

Precisament, el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, ha volgut destacar la importància de l'aparició de xefs de renom. "Hem tingut persones de primer nivell mundial, des de MIchel Bras fins a Ana Ros o el tercer millor restaurant del món que és el Disfrutar de Barcelona".

Amb tot, Budzaku assegura que ara l'important és consolidar i mantenir l'Andorra Taste. "Aquí el repte important és mantenir el nivell de cuiners que puguin venir. Una cosa és arribar al nivell d'una primera edició que pot ser molt bona, però que el més difícil és mantenir-se".

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Cristina Fidalgo

 

Comparteix:

Circuit de bicicletes per als infants en el SomLòria Sport Clou la segona edició de la Pitavola amb força afluència al nucli antic d'Arinsal