ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Èxit de públic al musical "Le tour du monde en 80 jours" de Jules Verne

www.andorradifusio.ad

El pati de butaques de l'Autitori Claror ple de gom a gom era la prova evident que el públic no es volia perdre aquesta història de Jules Verne. Basada en la seva novel·la de La Volta al Món en 80 dies, en aquesta ocasió i gràcies a l'Ambaixada francesa arribava en format de musical.

Amb el cartell d'entrades exhaurides dissabte a la nit l'Auditori Claror del Centre Cultural Lauredià va acollir Le Tour du Monde en 80 Jours de la Saison Culturelle Française. Aquesta obra musical amb partitura original de Julian Salvia posa en escena 11 ballarins i cantants explicant una de les històries més conegudes de Jules Verne i dona l'oportunitat de visitar el món a través de la música.

La companyia Double D Productions fa 15 anys que s'ha especialitzat en el gènere musical. Aconseguir l'espectacular resultat final que es va veure a Sant Julià necessita d'un any i mig de feina.

La major part del públic eren nens i nenes atrets per una de les històries més conegudes del gran geni Jules Verne i que han conegut en formats diferents entre ells els dibuixos animats.

Informa. Sílvia Mestre
Imatge: Xavier Moreira

Comparteix:

3.89.87.12