ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Èxit en la sisena edició del Canòlich Music Festival

www.andorradifusio.ad

Unes 400 persones han dormit aquesta nit a la carpa prevista pel Canòlich Music Festival; un esdeveniment musical en la què la fe cristiana és l'eix conductor. Els assistents han arribat de diferents escoles i agrupacions catòliques i cristianes de Catalunya i naturalment compta amb la presència de les escoles religioses del Principat.

Al matí han actuat diferents grups de joves pertanyents a diferents centres educatius de Catalunya on es fomenta la creació musical. Es tractava de nois de primer i segon d'ESO, que han demostrat que un festival de música cristiana moderna també té poder de convocatòria.

Escoltar els joves és el principal objectiu dels organitzadors, que consideren amb sis edicions el Canòlich Music Festival com un projecte més que consolidat. Escoltar els joves és l'objectiu que els educadors i responsables de l'organització és marquen com a fita d'una convocatòria com aquesta.

Precisament els seus protagonistes han viscut ja experiències amb contingut, com ara la caminada d'un tram del camí dels Drets Humans. Això els ha fet ser per un moment conscients dels conflictes que hi ha al món. Altres aprofiten aquest cap de setmana per fer introspecció personal.

Ahir a la nit els concerts de benvinguda van ser el tret de sortida que els assistents esperaven amb els grups Sal 150 i Gui Brazil.

Informa: Silvia Mestre

Comparteix:

3.214.224.224