ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Una experiència immersiva en 360 graus i un taller infantil, novetats de les segones nits del videomàpping

www.andorradifusio.ad

Després de l'èxit de la primera edició de les nits del videomàpping, l'ambaixada de França i l'associació Ull Nu tornen a unir esforços amb una segona edició que arriba amb novetats. Destaca una experiència immersiva en 360 graus i un taller per als més petits.

La façana de la Casa de la Vall tornarà a ser l'epicentre de les segones nits de videomàpping. Els vespres del 3 i 4 de desembre s'il·luminarà amb dues projeccions creades especialment per a l'ocasió: una del duo Néon Minuit, que presentarà un diàleg entre dos personatges que descobreixen el país i el seu paisatge, i una altra de la jove creadora i il·lustradora Morgane Philippe, inspirada en les llegendes i l'imaginari andorrà.

Les novetats són una experiència immersiva en 360 graus a la sala del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany i un taller per a infants.

El director del Festival Ull-Nu, Hèctor Mas, ha explicat que "interessava acostar la idea del videomàpping als més petits" i per aquest motiu es farà "un taller amb playmòbils de la mà de Dani Arellano", membre del col·lectiu, que consistirà en projeccions perquè puguin anar veient el funcionament d'aquesta tècnica audiovisual. 

L'objectiu de la proposta és créixer en el ventall de formats que ofereix el videomàpping. L'ambaixador de França a Andorra, Jean-Claude Tribolet, ha assenyalat la importància de treballar conjuntament amb les entitats del país.

Totes les activitats són gratuïtes i a causa de la situació sanitària l'aforament serà limitat i sempre s'haurà de fer ús de la mascareta.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Kevin Ribeiro-Festival Ull Nu-Arxiu RTVA (8 desembre 2020)

 

Comparteix: