ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Una experta en fiscalitat defensa la sobirania d'Andorra per mantenir els impostos baixos en un marc cada cop més transparent

www.andorradifusio.ad

Una experta en fiscalitat defensa la sobirania d'Andorra per mantenir els impostos baixos en l'actual marc internacional. Ho ha afirmat en el marc de la primera jornada anual dels exalumnes d'Esade que aplega un centenar d'assistents.

Montserrat Trapé, sòcia responsable de KPMG a Catalunya, ha obert la primera jornada anual Esade Alumni Andorra amb una defensa de la sobirania d'Andorra per poder mantenir el impostos baixos en l'actual marc internacional cada cop més transparent i cooperatiu. Afirma que el que ha canviat és que "s'ha de fer amb regles de joc obertes". "Quan un és transparent i cooperatiu, que és el que bàsicament demana l'OCDE, quan parlem de tipus impositius continuem tenint sobirania fiscal i serà el Govern qui decidirà cap a on anar".

Diu que la competència fiscal és necessària i ha de servir per atreure inversors tot oferint-los, a més, seguretat jurídica.

Ho ha afirmat en el marc d'una jornada que aplega un centenar dels 380 exalumnes d'Esade que hi ha al país. Un d'ells és Joan Prat, qui destaca que aquest "pretén ser l'acte central de tot l'any".

La conferència i la taula rodona de la tarda posarà el focus en els nous models de negoci. La clausura anirà a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Txema Galilea

Comparteix:

35.175.113.29