ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Una exposició de Perico Pastor encetarà la programació cultural de l'ambaixada d'Espanya el 2020

www.andorradifusio.ad

Una exposició de Perico Pastor inaugurarà les activitats culturals del 2020 que organitza l'ambaixada d'Espanya. Abans, per aquest últim trimestre de l'any, ha anunciat un concert de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona que es farà dissabte i la presència de l'actor i director Carlos Iglesias a les jornades de cinema espanyol.

Una mostra pictòrica de Perico Pastor serà un dels plats forts de la programació cultural que organitza cada any l'ambaixada d'Espanya. Encetarà els actes al mes de gener i tindrà lloc a la seu de l'ambaixada, al carrer Prat de la Creu de la capital, en el mateix espai on s'ha fet enguany la dedicada a Josep Guinovart.

De la programació del 2020 també destaquen els actes que es preparen coincidint amb els 50 anys de l'institut espanyol. Així mateix es continuarà col·laborant amb Andorra Lírica, el Festival de Música Antiga dels Pirineus i les jornades d'Orgue Ibèric de la Massana. S'organitzaran un cop més els Premis Sant Jordi de literatura adreçats als escolars, que arribaran a la 38a edició, i l'Olimpíada Matemàtica, que en suma 31.

Abans, però, per aquest últim trimestre del 2019, s'han programat diverses activitats destacades, començant pel concert que oferirà la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona. Per primer cop, a més de la recepció institucional que s'ofereix per celebrar el 12 d'octubre i que tindrà lloc dijous, el mateix dissabte s'ha volgut fer un concert. La formació interpretarà peces de compositors com Sibelius, Manuel de Falla i Eduard Toldrà.

En el marc de les desenes Jornades de cinema espanyol, al novembre, es comptarà amb la presència de l'actor i director Carlos Iglesias, que conversarà amb el públic després de la projecció de '2 francos, 40 pesetas'.

Informa: Gerard Gort
Imatges: Arxiu RTVA-XTVL

Comparteix:

34.232.62.209