L'exvicepresident de la FAF va facturar més de 40.000 euros de les seves empreses a l'entitat

www.andorradifusio.ad

Alfonso Martín, exvicepresident de la Federació de Futbol i integrant d'una de les candidatures que es presenten a les eleccions de dijous vinent, va facturar a l'entitat més de 40.000 euros d'empreses al seu nom i de la seva dona. Fonts properes a Martín asseguren que està molt tranquil i que estaria estudiant emprendre accions legals.

El sumari de l'operació Cautxú revela el pagament d'uns quants xecs per un valor total de 43.000 euros a nom d'empreses del vicepresident, Alfonso Martín, i de la seva dona, com ha avançat el Diari d'Andorra i han confirmat a Ràdio i Televisió d'Andorra fonts properes a Martín.

Les mateixes fonts asseguren que l'exdirectiu es troba molt tranquil perquè no ha fet res d'il·legal. Defensen que els pagaments es van fer per assumir el cost de serveis prestats, com ara àpats al restaurant Casa Teresa, propietat de Martín.

A més indiquen que els treballs a càrrec de l'empresa Desigual, que es dedica a fer obres, es van fer quan el vicepresident no formava part de la junta.

Martín, que és un dels membres de la candidatura liderada per Fèlix Álvarez per presidir la federació, descarta sortir-ne i es planteja portar el cas als seus advocats per veure si emprèn accions legals.

Informa: Sergi Cano

Comparteix:

Neu per tancar l'estiu Stop Violències demana a Macron que es pronunciï sobre l'avortament