ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La fàbrica d'aigües d'Arinsal es tornarà a posar en marxa al gener amb la marca AND.Water

www.andorradifusio.ad

Aigües d'Arinsal passarà a dir-se AND.Water i no només comercialitzarà aigua sinó també begudes energitzants i cerveses. Dos empresaris d'origen rus han reflotat i modernitzat l'empresa que començarà la primera línia de producció a final de gener amb l'objectiu d'arribar al mercat local i també exportar.

Dos empresaris russos, Ilya Rouss i Anton Yarashuk, han valorat que valia la pena reflotar la fàbrica d'aigua d'Arinsal i no només comercialitzaran aigua sinó també begudes gasificades i cerveses.

La primera línia de producció serà d'aigua amb i sense gas en ampolles de vidre i començarà a final de gener. Al febrer preveuen començar la línia de cerveses. 

Els empresaris, conscients de la història i dels problemes que ha tingut la fàbrica fins ara, han pres mesures de prevenció. Rouss assegura que compten "amb la millor empresa de seguretat alimentària que garanteix al 100% la qualitat de qualsevol aliment".

La fàbrica produirà 15 milions d'ampolles d'aigua l'any i  5 milions de cerveses. L'objectiu és cobrir el mercat local i també exportar a llocs com Dubai i Hong Kong.

Informa: Ester Pons-Sílvia Mestre
Imatges: Desirée Sala
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.235.62.151