ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La FAF nega haver autoritzat Figueras a portar documentació a Tomàs Gea a la presó

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol nega que autoritzés la secretària general en funcions, Teresa Figueras, a portar documentació a Tomàs Gea mentre aquest es trobava a la presó i que després va ser aportada per a la seva defensa. 

Les declaracions a la batllia de Tomàs Gea i Teresa Figueras aquest dimarts han fet reaccionar la federació.

Durant la compareixença davant la batlle Maria Àngels Moreno, hauria quedat demostrat que la secretària general en funcions hauria portat documentació que estava a la seu de la federació a Gea.

Aquesta informació va ser utilitzada posteriorment per l'advocat del secretari general per a la seva defensa. En la declaració de dimarts, Gea es va negar a declarar sobre aquesta qüestió.

Fonts de la federació neguen que Figueras hagués demanat autorització a la junta presidida per Elisabet Pirot per extreure documents de la federació i portar-los a la Comella.

Les mateixes fonts asseguren que desconeixen si Figueras va visitar amb assiduïtat a la presó el secretari general i què és el que la va portar a fer-ho.

En tot cas, des de la federació es vol deixar clar que no pretenen ajudar ningú i sostenen que volen que la justícia prevalgui i que col·laboraran perquè així sigui.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares-Fernando Montero     

Comparteix:

3.235.11.178