ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La FAF vol expulsar del cas Cautxú els quatre clubs crítics que es van presentar com a actors civils en la causa

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol ha demanat l'expulsió del cas Cautxú dels quatre clubs que van presentar-se com a actors civils en la causa. Els clubs ja han confirmat al·legacions per evitar-ho.

Segueix l'encreuament de fets entre la Federació de Futbol i els clubs crítics. Ara fa unes setmanes, Inter Club d'Escaldes, La Massana, Encamp i UE Santa Coloma van presentar-se com a actors civils a l'operació Cautxú per tal de conèixer els detalls de la investigació.

Aquest fet no ha agradat a la Federació de Futbol, que ha decidit presentar un incident de nul·litat per fer fora els quatre clubs del cas.

Des de la federació esgrimeixen que els quatre clubs no estan legitimats per saber certes informacions, atès que no han patit cap perjudici. Remarca que en cas d'haver-hi afectacions aquestes van lligades a la federació i als clubs.

A més, en el document enviat a la batllia, demana l'eliminació de tots els documents rebuts fins a la data, com ara el sumari o l'aute de processament del secretari general Tomàs Gea i l'extresorer José Garcia.

Per la seva banda, els clubs implicats no entenen la decisió de la federació i remarquen que van presentar-se per revisar l'afectació dels comptes de l'ens en aquest afer. A més, ja han confirmat que presentaran al·legacions per evitar la decisió. Ara tenen tretze dies hàbils per fer-ho.

Informa: Joel Romero

Comparteix:

3.215.77.193