ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La família Cachafeiro reactiva les obres d'un edifici inacabat al Pas de la Casa i l'ampliació de l'Hotel Roc de Caldes

www.andorradifusio.ad

Un cop acabat el desallotjament del Punt de Trobada, la família Cachafeiro vol reactivar altres projectes que té aturats. Un és l'acabament d'un edifici al bell mig del Pas de la Casa i l'altre és l'ampliació de l'Hotel Roc de Caldes d'Escaldes-Engordany. Els empresaris ja han demanat els permisos d'obres.

L'aprovació el maig passat de la modificació del reglament de la construcció, que facilita que es puguin acabar edificacions a mig fer en un termini de divuit mesos ha animat la família Cachafeiro a tirar endavant dos projectes que fa anys que estan aturats.

Un és al Pas de la Casa. Es tracta d'un edifici de diverses plantes que té l'esquelet construït i en principi estava destinat a convertir-se en un centre comercial Segons fonts properes als empresaris, els permisos d'obra per reprendre la construcció ja estan demanats al comú d'Encamp i al més aviat possible s'iniciaran els treballs.

La intenció de la família Cachafeiro no és construir un segon Punt de Trobada al Pas. La idea és acabar l'edifici, molt ben situat, i després llogar-lo per a l'ús que hi vulgui destinar l'inquilí.

L'altre projecte és continuar la frustrada ampliació de l'Hotel Roc de Caldes, a Escaldes-Engordany. En aquest sentit, fonts del comú han confirmat que els empresaris han demanat els permisos per donar curs a actuacions a l'edifici, que fa anys que va veure com s'aturaven les obres.   

Informa: Sergi Cano
Imatges: Desirée Sala-Anna Romagosa

Comparteix:

3.235.11.178