ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Family Park assoleix xifres de visitants prepandèmia

www.andorradifusio.ad

A un mes del tancament de les activitats d'estiu, Grandvalira fa un balanç molt positiu amb xifres rècord sobretot al Family Park de Canillo. També ha tingut una gran acollida l'oferta gastronòmica dels diferents sectors. El director general creu que l'estiu a Andorra s'està consolidant.

Andorra continua sent molt atractiva a l'estiu. Així ho diuen des de Grandvalira que aquest any han registrat xifres de rècord molt similars a les que hi havia abans de la pandèmia.

El Familiy Park de Canillo ha estat l'estrella amb la visita de 41.000 persones, 6.000 més que l'any passat. També ha tingut molta demanda el servei de guies de muntanya que s'ha consolidat i que ha anat acompanyat d'una gran demanda pels allotjaments singulars EPIC.

Tot plegat fa pensar que la pandèmia ha fet canviar hàbits turístics convertint la muntanya i l'aire lliure en una opció segura. Així ho creu el director general de Grandvalira-NEVASA, Juan Ramon Moreno, qui entén que "l'estiu anirà consolidant-se a la zona de muntanya". 

A més, ha remarcat que "el Pirineu en general té llocs meravellosos", tot afegint que concretament a Andorra "també tenim una oferta àmplia i global". Una cosa que, segons Moreno, "ajuda a que el client pugui venir". 

La majoria dels visitants, sobretot durant la primera quinzena d'agost, han estat de proximitat com ara Catalunya i el sud de França i també del país, reforçant aquesta nova tendència de turisme nacional.

Moreno també ha destacat una bona afluència al camp de golf de Soldeu i al Funicamp amb l'oferta de rutes amb BTT. Tot plegat fa augurar una bona temporada d'hivern que no preveu grans inversions però sí petites millores. 

Informa: Anna Pifarré

Comparteix: