ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

"Fantasies corals" de Ludger Lohmann posarà punt final als concerts del 20è Festival internacional d'orgue

www.andorradifusio.ad

"Fantasies corals" de l'organista Ludger Lohmann tancarà els concerts de la vintena edició del Festival internacional d'orgue. Les masterclass i les vetllades musicals donaran continuïtat a aquesta cita que va començar el 10 d'agost.

Nascut a Herne, Alemanya, l'organista Ludger Lohmann ha fet nombrosos recitals a Europa, Amèrica del Nord i del Sud, el Japó i Corea. "Fantasies corals" és el nom del programa que aplega les obres de compositors com Johann Sebastian Bach i César Franck i que posarà punt final als concerts de la vintena edició del Festival internacional d'orgue aquest dimecres a les 21.30 hores a l'església de Sant Esteve. Lohmann ha explicat que Franck i Mendelssohn, que també sonarà al concert, formen part de la seva masterclass.

Els concerts acaben, però el festival continua, precisament, amb aquestes classes magistrals. Cursos d'orgue per a vuit alumnes que tenen la intenció de continuar la formació musical. Reconeix que no hi ha molt temps per estudiar les peces, però que donarà inspiració als alumnes que vénen amb orígens molt diversos.

A més dels cursos, el 23 i 24 d'agost hi haurà vetllades musicals a les onze de la nit. La primera, a l'església de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana on els joves organistes que han participat als cursos interpretaran peces de música ibèrica i la segona, a l'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella on la música alemanya i francesa serà la protagonista.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Ruben Calvo-Arxiu RTVA

Comparteix:

3.214.224.224