ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

FEDA deixarà d'ingressar el primer mes de confinament prop de 2 milions

www.andorradifusio.ad

Amb les mesures destinades a empresaris i autònoms, FEDA deixarà d'ingressar el primer mes prop de 2 milions d'euros. Una rebaixa dels ingressos que s'ha de preveure també en la revisió del pressupost del 2020 en què l'elèctrica ja treballa. El que de moment no és previst és una rebaixa de la tarifa dels particulars, tot i el confinament els responsables de FEDA asseguren que el client no hauria de notar un augment de la factura.

Com el Govern, comuns, parapúbliques i altres societats, FEDA està en procés de revisió del pressupost del 2020. A banda de les inversions també ha de preveure una rebaixa en els ingressos que ja es començaran a notar aquest mes. L'elèctrica preveu deixar d'ingressar uns 2 milions d'euros al mes amb les mesures destinades a empreses i autònoms que s'han vist obligats a tancar. Unes mesures que aquest dilluns s'amplien a totes aquelles empreses que hagin tancat tant de manera forçosa com voluntària.

Les exempcions en el pagament o una rebaixa de les tarifes no es planteja de moment pel client particular. Des de la societat asseguren que aquest tipus de client, tot i augmentar les hores de presència a casa, no hauria de notar una variació significativa en la seva factura. Tot plegat gràcies també que molts dels electrodomèstics d'avui dia són més eficients i consumeixen menys. Sí reconeixen, però, que la factura podria patir un increment en aquelles llars on la calefacció és elèctrica.

Informa: Anna Pifarré

Comparteix:

3.231.167.166