ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Federació de Futbol treballa sense comptes bloquejats i amb les subvencions de la FIFA i la UEFA garantides

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol continua treballant amb normalitat després de la dimissió de Víctor Santos i no té bloquejat cap compte corrent. La UEFA i la FIFA estan informades de les actuacions i les subvencions compromeses no estan en perill. 

La junta directiva es va reunir dimarts amb l'advocat de la federació per estudiar els propers passos a fer ja sense Víctor Santos al capdavant de l'entitat. La intenció de la junta és continuar operativa, amb Alfonso Martín i Elisabeth Pirot com a màxims mandataris.

De moment, es descarta convocar eleccions fins que no s'aclareixi la investigació judicial. En cap cas Martín podria ser president perquè no té passaport andorrà. Segons els estatuts, aquesta situació al capdavant de l'entitat es podria allargar dos anys més.

En la trobada amb l'advocat no es va tractar si la federació es presentaria com a acusació particular a la causa per tenir accés al sumari de la investigació.

Mentrestant, a la batllia, continuen les declaracions de personal de l'entitat. Quant al funcionament diari, la federació, segons les fonts consultades, pot fer efectius els pagaments sense cap impediment perquè té els comptes al dia i operatius.

D'altra banda, la junta manté informada la UEFA i la FIFA de tots els moviments i no perillen les subvencions que actualment rep la federació.

Informa: Sergi Cano
 

Comparteix:

3.230.154.129