ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Ferran Costa renuncia a continuar com a conseller a temps complet

www.andorradifusio.ad

El grup parlamentari liberal renuncia a tenir un conseller a temps complet. Ho fa davant la tibantor generada arran de la polèmica amb el PS per les retribucions del president liberal Ferran Costa. Denuncia una campanya dels socialdemòcrates sense base ni sentit. A més demanarà explicacions a la CASS sobre qui i com va filtrar dades personals de parlamentaris liberals.

Ferran Costa ha comparegut amb la resta de consellers liberals per anunciar que renuncien a disposar d'un conseller a temps complet.

S'ha referit al reglament del Consell General per recordar que la presidència d'un grup parlamentari és compatible amb el lloc de conseller a temps complet.

A més, ha recordat que el PS en té tres i els ha convidat recórrer a la fiscalia si estan convençuts que ell o el grup liberal ha comès alguna irregularitat.

Per a Costa els atacs de Pere López formen part d'una campanya sense sentit i ha recordat que precisament els socialdemòcrates es van oposar a rebaixar un 15% les retribucions dels consellers i la Sindicatura, i inicialment proposaven només el 5%.

Ha deixat clar que demanaran a la CASS un informe sobre com i qui ha filtrat dades personals dels consellers liberals, que ha estat el fet que ha generat les crítiques del grup del PS. Un cop disposin de la informació, ha afirmat, no descarten emprendre accions, que no han puntualitzat.

Per a Costa la retribució total que rebia, com a president de grup i el complement com a conseller a temps complet, estan justificades.

El president liberal creu que posar en dubte la legalitat ètica de la seva retribució correspon a una actitud oportunista per part del grup socialdemòcrata i ha emplaçat el PS ha seguir l'exemple de renunciar als consellers a temps complet.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

3.236.74.69