ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

FerroNATS s'encarregarà del sistema d'informació de vols de l'aeroport Andorra-la Seu

www.andorradifusio.ad

FerroNATS s´encarregarà del servei d´informació de vol de l´aeroport Andorra-la Seu. L´empresa també substituirà l´antiga companyia que duia a terme el manteniment de la infraestructura.

FerroNATS neix fruit de la unió de l´empresa espanyola Ferrovial i la britànica NATS. Des del 2011 la companyia gestiona 12 aeroports i recentment, també gestionarà el servei d´informació de l'aeròdrom, més conegut com a AFIS.

Aquest servei aporta dades relacionades amb les aeronaus, els vehicles i el personal que pot estar durant les maniobres.

A banda d´això, FerroNATS substituirà l´antiga empresa que realitzava el manteniment de les instal·lacions de la infraestructura. Les comunicacions, la navegació i la vigilància seran alguns dels aspectes que a partir d´ara garantirà la companyia.

Aquest anunci arriba setmanes després de la reunió entre Antoni Martí i Pedro Sànchez, on va plantejar-se la qüestió de l´aeroport com un aspecte prioritari.

Cal tenir en compte que el sistema GPS continua sent una de les principals necessitats de l´aeròdrom, de cara a dur a terme l´explotació comercial.

Informa: Joel Romero

Comparteix: