ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El festival Hibernation del Pas, a punt d'exhaurir entrades

www.andorradifusio.ad

Ple gairebé absolut segons les primeres previsions facilitades des de l'organització de l'Hibernation. Això vol dir prop de les 4.000 entrades previstes venudes i un 50% amb el complement d'un forfet. 

Des de l'inici l'Hibernation, ha estat un esdeveniment musical entès per dinamitzar el Pas de la Casa i pel que informen els organitzadors està funcionant en aquesta 5a edició.

Diuen que s'han venut gairebé les 4.000 entrades posades a la venda. De fet, al web del festival s'informa que les places més econòmiques estan exhaurides i només queden llocs a les de preu més elevat.

A més del concert, cal tenir en compte que l'organització ha previst la venda complementària de llits amb descompte, en apartaments turístics i hotels, i la possibilitat de tenir descomptes amb els tiquets de l'Hibernation per poder esquiar.

L'associació que agrupa els apartaments turístics informa que al Pas de la Casa estan al 100% i, pel que fa als forfets, s'haurien venut un 50% del nombre total d'entrades, uns dos mil.

El cartell musical fa èmfasi en la música electrònica, portant destacats artistes de l'escena house i techno  internacionals, com ara Paul Kalkbrenner, Miss KittinDave ClarkeJoy Kitikonti, Tom PooksAbstraal i NTO, sense oblidar els músics de casa.

Des d'aquest divendres al vespre, doncs, música en directe a l'aparcament del Bullidor i al sector de pistes de la Platja Blanca.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Hibernation

Comparteix: