ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Festival d'Orgue 2022 comença amb un concert a l'Andoflora protagonitzat per músics del país

www.andorradifusio.ad

Aquest dissabte al vespre comença la programació del 23è Festival d'Orgue, que enguany s'allargarà fins al mes de desembre. El concert inaugural estarà protagonitzat per professors de l'Institut de Música d'Andorra la Vella, sota el títol de "Classicisme i contemporaneïtat".

La 23a edició del Festival d'Orgue arranca amb l'Andoflora i ho fa amb una proposta rica en contrastos, alternant música clàssica i contemporània. Un concert protagonitzat per professors de l'Institut de Música del comú d'Andorra la Vella. De fet, enguany, la presència de músics andorrans serà més destacada.

"Els músics andorrans, els que som residents a Andorra, fem el concert inaugural, que és una presència molt important. I després l'últim concert de tot el festival, també Aaron Ribas que està bastant vinculat aquí a Andorra, també farà un concert. Aquesta és la presència dels músics d'Andorra, sis músics al primer concert i un a l'últim concert"

 Ignacio Ribas, Director artístic Festival d'Orgue.

Guitarra, saxòfon, flauta travessera, clarinet, fiscorn i, evidentment, orgue, seran els instruments protagonistes del concert inaugural.

"Fem dos moviments del concert de Boccherini que originalment és una peça per a violoncel i orquestra. I que el famós guitarrista Andrés Segovia va escriure per a guitarra. I ha estat una de les obres més emblemàtiques del classisme per a guitarra"

David Sanz, professor de l'Institut de Música d'Andorra la Vella.

L'afluència de públic està assegurada, tenint en compte que 80 de les 100 places disponibles ja estan reservades. El concert serà a dos quarts de deu de la nit a l'església de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana.

Informa: Redacció
Imatges: Aïda Pagès
Locució: Neus Toro Oltra

Comparteix: