ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Festival Ull Nu arriba a la 7a edició amb més programació que mai

www.andorradifusio.ad

Interactuar amb estructures sonores i lluminoses, una exposició del videoart en homenatge a Pep Aguareles, xerrades sobre turisme i cinema i el paper de la dona en la producció cinematogràfica. Són alguns dels complements que porta la setena edició del Festival Ull Nu, que enguany arriba amb tres dies de projeccions i temps per a gaudir de tot el programa.

Quan queden dues setmanes per a l'inici del festival s'ha detallat el programa. Hi haurà passi de documental per a escolars i públic infantil. Dimecres s'inaugurarà una mostra de videoart en homenatge a Pep Aguareles "per mostrar la seva feina", ha dit el director del festival, Hèctor Mas.

Dijous es farà una xerrada sobre l'horitzó del cinema a casa nostra i el seu atractiu turístic a càrrec del productor Eduard Ruano i dissabte al matí hi haurà un taller de cinema amb l'Stories d'Instagram.  La sessió PRO amb 'Les noies de l'hoquei", una sèrie catalana amb l'actriu andorrana Claudia Riera, comptarà amb una taula rodona conduïda pels presentadors de 'Parlem en sèrie' de Ràdio Nacional.

Dissabte es farà l'entrega de premis del concurs de les categories de mig i llargmetratge, i la de curtmetratge a la tarda, per poder gaudir de concerts i experiències digitals per tot el centre històric. 

Del 22 al 26 de maig, Andorra torna a ser el centre de producció jove d'audiovisual al Pirineu. La millor manera de no perdre detalls de les activitats és connectar amb el festival a la seva pàgina o a través de les xarxes socials.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro
Locució: Anna Ginestà

Comparteix: