ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El festival Ull Nu es trasllada al maig i surt al carrer

www.andorradifusio.ad

El festival Ull Nu canvia de dates i s'obre a un nou espai per a activitats. La cita per a joves emergents del cinema i l'audiovisual passa al mes de maig amb la voluntat d'estendre el festival a altres públics i treure'l al carrer. El lloc triat, el centre històric de la capital.

El director del festival, Hèctor Mas, parla de "projeccions a l'aire lliure, xerrades i algun concert sempre que el temps acompanyi". "És interessant exposar-ho fora i que no quedi tancat sempre en un espai per poder arribar a més públic, que és l'objectiu", afegeix.

És el nou propòsit de l'organització del festival Ull Nu. Sortir al carrer, aconseguir més projecció i crear un nou diàleg, amb el patrimoni de la capital.

El festival continuarà amb el concurs de curtmetratges i per segon any, amb el d'òpera prima pel que fa a mitjà i llargmetratges.

Pel que fa a l'obertura de convocatòria esperen llançar-la a final de mes. D'altra banda, l'organització confia que el canvi de dates, que trasllada el festival al maig, porti projectes frescos ja que coincideix amb la fi de curs de les escoles d'audiovisual i cinema. Mas creu que "pot afavorir que hi hagi més projectes tancats i presentables".

Si els pressupostos prosperen i es tanquen els acords, la propera edició disposarà de més subvenció institucional, 72.000 euros entre el Govern i el comú d'Andorra la Vella. Ull Nu escriu un nou capítol i ja en són set d'un festival que no deixa d'imaginar i fer realitat a través de l'audiovisual.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ruben Calvo

Comparteix:

35.172.233.2