ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El festival 'Verde que te quiero verde' dedica tota una setmana al flamenc

www.andorradifusio.ad

El Festival de Flamenc de Sant Julià de Lòria acull tot tipus d'activitats fins a final de setmana. Una edició d'estiu amb molt de talent però poc seguiment. Des de l'organització esperen més públic l'any vinent. 

El Festival de Flamenc 'Verde que te quiero verde' té lloc aquesta setmana a Sant Julià. Espectacles, activitats i recitals per a totes les edats. Fins ara hi ha hagut poc seguiment, però des de l'organització hi ha emoció per poder portar en un futur el flamenc al Principat. 

L'organitzadora del festival, Lola Vallespir, espera que amb activitats com aquesta puguin venir més persones al Principat i augmentar amb els anys "el nivell de turistes". 

Una de les activitats amb més seguiment han estat les classes magistrals que s'han realitzat al Centre Cultural. Els alumnes han pogut ballar a ritme de bulerías i han après  nous passos i moviments.

Les classes han hagut de fer-se seguint els protocols sanitaris, com per exemple, l'ús de la mascareta. Amb tot, la ballaora i professora de flamenc, Ana Maria Garcia, considera que és important "gaudir d'una cosa tan sana i necessària per viure".

Però, tot i això, per als alumnes és un plaer poder ballar i aprendre i valoren molt positivament que activitats com aquesta es puguin fer al Principat. 

Aquest dissabte al vespre el festival acull un dels plats forts de la setmana, l'espectacle "Vivir", a càrrec de Naike Ponce, nominada als Latin Grammy en la categoria de flamenc. Un espectacle innovador però amb tota l'essència dels aires i estils de Cadis. 

Informa: Roser Puigbò
Imatge: Andreij Crsitancho

Comparteix: