Finalitza el SAM 23 amb més espectadors que l'edició anterior

www.andorradifusio.ad

L'últim dia del festival Sant Antoni Música 2023 ha ofert un concert de cant coral amb 6 cors i un vermut a càrrec de Green Note. L'edició tanca amb més espectadors que l'anterior i planteja mantenir el format amb caps de cartell forts per la següent. 

El segon dia del SAM 23 ha iniciat amb la Matinal de Coral, un concert de cant coral al tetatre de les Fontetes de la Massana. L'Orfeo Andorrà, la Coral Cassamanya, l'Orfeó Lleidetà, el cor de Sant Antoni, la Coral Orenetes i el Gospel Cor han estat les sis formacions en presentar un repertori ampli d'estils. Seguidament, Green Note ha ofert un vermut coma cloenda del festival.

La segona edició finalitza amb més espectadors que l'anterior i més consolidada.  A més, l'èxit dels caps de cartell com la Beth i Lluís Cartés, i del format d'enguany és la línia que seguiran en el SAM del 2024 per donar a conèixer el talent andorrà i dels països veïns.

 "Quant a públic hem notat un increment molt notable respecte de l'any passat. Buscar sempre un padrí exterior de renom com ha estat aquest any la Beth i l'any passat l'Albert Fibla, i ja començarem a buscar algun cap de cartell per a l'any següent per fer de padrí del SAM 2024".
Guillem Forné- Conseller de Cultura de la Massana.

Informa: Neus Vila
Imatges: Eric Escabias

Comparteix: