ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Fitch manté estables els ràtings de Morabanc, Andbank i Crèdit Andorrà

www.andorradifusio.ad

L'agència de qualificació Fitch ha emès la seva valoració sobre tres bancs del Principat: Morabanc, Andbank i Crèdit Andorrà i els ha mantingut estables. Això suposa una opinió positiva sobre la rendibilitat d'aquestes entitats financeres.

La prestigiosa agència Fitch cataloga Morabanc com a BBB-, amb una perspectiva estable. Això suposa que considera que l'entitat és sòlida i que ha incrementat la seva rendibilitat i volum del negoci internacional. A més, considera que ha gestionat de forma prudent el seu balanç d'actius financers.

Fitch també ha mantingut la valoració al grup Andbank, que manté la nota de BBB. Destaca que Andbank està molt ben posicionada i s'ha beneficiat de la seva diversificació internacional. Ressalta la seva presència equilibrada al Principat, així com la forta capitalització.

Finalment, Fitch ha confirmat Crèdit Andorrà en el ràting a llarg termini com a BBB, una qualificació que reflecteix la solidesa financera del banc. L'agència ha subratllat que la presència internacional de l'entitat en banca privada és adequada i rendible. És més, qualifica el banc de líder al país.

Informa: Pere Moliné
Locució: Sergi Expósito

Comparteix:

34.204.168.209