ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

'Flashmob' sorpresa d'"El barber de Sevilla"

www.andorradifusio.ad

Sorprenent la "flahsmob" protagonitzada per l'elenc principal d'"El barber de Sevilla" en un conegut centre comercial del país. Els clients no s'esperaven ser espectadors d'una actuació de 'bel canto' d'aquesta categoria.

Aquesta era una idea que feia temps que passava pel cap dels membres de l'associació Andorra Lírica. L'obra "El barber de Sevilla" és la peça que enceta la quarta temporada al Claror aquest cap de setmana. L'immediat entusiasme per part dels cantants per actuar en un entorn poc habitual i el petit format de la producció han fet possible aquesta 'flashmob'.

La directora artística, Jonaina Salvador, diu que com "que aquest muntatge té un format més reduït i pel seu caire divertit ens hem animat a fer-jo".

L'estrena de dissabte, a més, servirà perquè la parròquia sencera reti homenatge a la desapareguda soprano Montserrat Caballé. Es presentaran al rebedor de l'auditori peces i documents inèdits, testimonis del vincle entre Sant Julià i la mítica figura de la lírica mundial.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Enric Fernández

Comparteix:

3.233.221.149