ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les formacions d'Encamp volen una parròquia més propera i adaptada a la ciutadania

www.andorradifusio.ad

Millorar la vida dels habitants és una de les prioritats de les diverses formacions que concorren als comicis comunals a Encamp. Algunes de les propostes són sobre la mobilitat, l'accessibilitat i comunicació directa amb les institucions.

El cap de llista del Partit Socialdemòcrata+Independents, David Rios, ha passat un missatge als comerciants i habitants del Pas de la Casa, que si entren al comú planificaran i consensuaran amb ells, les obres sobre calendari durant els primers mesos de mandat per evitar imprevistos.

Entre els treballs a fer n'hi ha de prioritaris per la millora de la vida al poble. D'aquesta manera volen posar fi als greuges que suposa per al Pas que hi hagi obres en períodes destacats per al turisme.

I mentre al Pas de la Casa es parla d'un calendari d'obres, a Encamp es parla d'una parròquia adaptada a les persones amb diversitat funcional i més connectada amb el ciutadà. 

L'aposta de Terceravia+Independents a Encamp és millorar l'accés de les persones amb discapacitat a diversos serveis. Més enllà de les obres de l'avinguda que van en aquest sentit, la candidata Íngrid Ruiz ha parlat d'adaptar altres serveis com la cultura.

Una altra de les propostes passa per les estacions d'esquí amb l'organització de proves d'esquí adaptat. Pel que fa a la gent gran també estan disposats a millorar els serveis socials i les activitats del casal.

Agrupament Encampadà aposta per una parròquia més favorable a les noves necessitats amb horaris de centres educatius i escoles bressol adaptats a horaris comercials sobretot el cap de setmana. L'esport i la cultura han de ser un factor de cohesió social amb una aplicació, avança Esther Vidal, com a canal de comunicació amb el comú.

El manteniment dels indrets públics amb espais per a gossos i la millora dels comunals perquè el jovent faci vida a la parròquia és una altra de les preocupacions de la formació.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

54.160.19.155