ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

França premia l'andorrà David Aguilar pel seu enginy i esperit de superació

www.andorradifusio.ad

David Aguilar, el jove andorrà que es va construir una pròtesi de braç amb peces de Lego, ha estat guardonat a França pel seu enginy i esperit de superació. El noi ha rebut el premi a París acompanyat de la seva família.

David Aguilar va rebre la medalla de plata de la "Ligue Universelle du Bien Public" en un dels salons més distingits de l´edifici de l´estat major de la guàrdia republicana francesa, a París, en un acte on va estar acompanyat per la seva família.

És la persona més jove en la història de la lliga que ha rebut aquest reconeixement. De l´acte en va fer ressò la televisió francesa TF1, que va explicar en un ampli reportatge la fita del jove andorrà.

Prèviament, el David i els seus pares van ser rebuts per l´ambaixadora d´Andorra a França, Cristina Rodríguez, i la resta de representants de la institució, que van quedar admirats amb els braços de peces lego que ha construït el noi.

Ara, des de fa unes setmanes, el David ja fa vida universitària a Barcelona. A l´octubre, però, té un altre viatge programat, ja que ha estat convidat a l´Institut Tecnològic de Massachusetts. Nous capítols per a una història de superació que no deixa de sorprendre.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Família Aguilar

Comparteix:

34.231.21.83