ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Funció Pública envia una nota interna recordant les incompatibilitats dels funcionaris i el Sipaag es posiciona en contra

www.andorradifusio.ad

El Sipaag es referma en el seu posicionament contrari al règim d'incompatibilitats dels treballadors públics. Ho fa arran d'una nota interna del ministeri de Funció Pública, en què recorda que la llei que regula els funcionaris no els permet exercir activitats professionals al marge de les derivades de la seva condició de funcionaris.

El Sindicat del personal de l'administració general ha deixat clar, a través d'un comunicat, que és contrari al règim d'incompatibilitats que afecta els funcionaris que recull la llei de la funció pública aprovada la legislatura passada. De fet, ha estat una de les línies de batalla del sindicat des que el text va ser aprovat.

En aquesta ocasió ho fan arran d'una nota interna de la ministra Judith Pallarés, en la qual es recorda que el personal de l'administració general no pot exercir cap altra activitat professional diferent de la derivada de la seva condició de funcionari. Aquest va ser un dels temes que el sindicat va posar sobre la taula durant la reunió de la setmana passada amb la ministra, en el sentit de fer menys restrictiu l'article sobre les incompatibilitats. Considera que hauria de ser el comitè tècnic d'organització i gestió el que decideixi en quins supòsits existiria conflicte d'interessos. De fet recorda que és el sistema que s'aplica en països de l'entorn, com França, on hi ha un comitè de deontologia que decideix sobre les incompatibilitats.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

3.231.167.166