ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Funicamp espera mantenir aquesta temporada els 15.000 visitants de l'any passat

www.andorradifusio.ad

El Funicamp d'Encamp ha donat ja el tret de sortida a una nova temporada. Ho fa amb una parada de més en la seva ruta turística i amb les previsions de mantenir l'afluència de passatgers del 2020.

L'any passat unes 15.000 persones van pujar a Solanelles amb el Funicamp. I en l'inici d'aquesta temporada les previsions són també molt bones.

De fet, esperen igualar les xifres del 2020. A més, amb la represa del turisme i sempre que la situació sanitària no empitjori, no descarten una major afluència.

I el Funicamp arriba amb novetats. Una d'elles és una ruta circular amb autobusos amb els orris com a protagonistes. A més, un dels vehicles està també obert per als gossos.

Mentre s'amplien les visites guiades, també es repeteix una de les fórmules que va tenir molt èxit l'any passat, la dels vals per consumir en els bars de la zona d'Encamp.

Segons ha destacat el conseller de Turisme i Reactivació Ecònomica, Nino Marot, aquesta iniciativa va suposar un increment de clients "amants de la natura i interessats a conèixer els nuclis antics". 

Enguany és també el primer que el telecabina està amortitzat, tot i això, el comú ha de destinar cada temporada un milió d'euros per al seu manteniment, el que suposa les despeses més importants, tal com ha explicat la consellera d'Administració i presidenta del consell d'administració del Funitel, Josegina Rodríguez. 

Aquest 3 de juliol el Funicamp ha obert les portes de nou amb uns viatges que ja no pararan fins al pròxim 12 de setembre.

Informa: Ariadna Guiu
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: