ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La fusió entre la música clàssica i els discjòqueis fa aixecar el públic de l'Auditori Nacional

www.andorradifusio.ad

La fusió entre la música clàssica i els discjòqueis ha fet aixecar el públic de l'Auditori Nacional. La Fundació ONCA i el dj Xavi Pérez han estat els encarregats de trencar tòpics amb una proposta pop en el concert de Meritxell.

Les cares de felicitat eren evidents damunt de l'escenari. Una hora de versions pop, on l'orquestra s'ha fusionat amb grans èxits dels darrers 50 anys. Des d'ABBA fins a Rigoberta Bandini, Rosalia i Camila Cabello interpretats per la cantant Mar Capdevila.

Entremig, mentrestant, sonaven fragments de música clàssica. Escollir els temes i combinar-los per aconseguir aquest resultat no ha estat una tasca fàcil. L'objectiu era, segons el director de l'ONCA Jordi Coll, "fer pujar el DJ i que a l'escenari hi hagués un diàleg entre l'orquestra i la música que punxa el discjòquei". 

L'encarregat de fer els arranjaments musicals, Guillem Vilar, esmenta que un dels atractius més grans de l'espectacle ha sigut precisament "els mashups de música clàssica. Podrem sentir talls de Bach, Mozart i Beethoven".

Passió per la música disco, per part dels músics i també del públic que ha acabat el concert dempeus i ballant. 

Informa: Roser Puigbò
Imatges: David Moreno

Comparteix: