ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El futur de l'Hotel Casamanya, al centre de la polèmica sobre el Quart d'Ordino

www.andorradifusio.ad

Segons Lluís Babi, les dues cites electorals del 2019 podrien facilitar una sortida per al futur de l'Hotel Casamanya. Amb més de quinze anys en desús, l'edifici es troba al centre de la polèmica sobre la utilitat de la figura del Quart, en concret el d'Ordino, responsable actual de la construcció.

 

Tot i la signatura aquest 2018 d'un acord amb el comú, Lluís Babi, membre del grup veïnal preocupat pel futur de l'Hotel Casamanya, que va entrar a formar part del Quart d'Ordino el 2014, afirma que hi ha interessos dins l'organisme que posarien en perill l'acord.

La situació posa en evidència les mancances de la institució del quart que no ha patit cap tipus de reforma o ajustament des de l'aprovació de la Constitució l'any 1993. Argumenta que "s'ha de trobar una solució perquè aquestes institucions no s'han adaptat a la Constitució des de fa 25 anys".

L'ús que es podria donar a l'Hotel Casamanya, segons Babi, passa per una pluja d'idees, després que es deixessin escapar dues grans oportunitats com a seu de departaments comunals o centre d'activitats culturals.

Per a l'ordinenc les eleccions generals o les comunals de finals d'any, seran dues oportunitats per veure aquestes solucions.

Pel que fa al quart, una reunió dimecres vinent amb els responsables de la institució, demanarà que es convoqui i es consulti el poble ordinenc sobre la continuïtat del Quart d'Ordino.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Guillem Casal

Comparteix:

34.232.62.209