ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Les futures torres d'Escaldes-Engordany fan els primers passos

www.andorradifusio.ad

El Clot d'Emprivat d'Escaldes-Engordany continua agafant forma. Aquest dimecres a la tarda s'ha presentat el projecte de les Torres Zenit, que consta de dos edificis de 20 i 10 pisos d'alçada. També s'han iniciat ja les obres de La Torre, de 20 plantes. Són noves edificacions d'alt standing que canviaran la fesomia de la zona.

El projecte de les Torres Zenit, ubicades a l'actual aparcament del Consell de la Terra d'Escaldes-Engordany, tindrà una cinquantena de pisos, tots ells destinats a la venda. També inclourà oficines, cinc plantes subterrànies per a aparcament i un parell de locals comercials. La previsió és que les obres comencin a principi de l'any vinent i que durin dos anys i mig.

"Serà el nucli principal d'Andorra, per descomptat. Serà un canvi perquè enlloc d'estar en carrers estrets estarem en avingudes molt més amples, més espaioses que penso que dins de l'entorn quedaran molt bé", considera Ramon Visent, de Clot Promocions.

D'altra banda després dels treballs previs, la Torre del Clot d'Emprivat inicia les obres de construcció. Es tracta d'un edifici de 20 plantes, que comptarà amb 61 unitats residencials, de les quals 21 aniran destinades a lloguer. També tindrà locals comercials i una planta anirà destinada a oficines. Els treballs es preveu que durin uns 27 mesos i que finalitzin el gener de l'any 2022. "Guanyem espai per al poble, guanyarem esponjament del territori, de l'altra manera ocuparíem tot el territori amb menys alçades. Espongem el país", considera el soci i administrador de la promoció La Torre, Josep Maria Civil.

Aquesta remodelació del Clot d'Emprivat és possible gràcies a l'aprovació del pla d'urbanisme de la parròquia acordat pel consell del comú l'any 2017 per unanimitat.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Vicente Bellot 

Comparteix:

3.238.184.78