ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gallardo assegura que el Govern no ha aportat ni un euro als estudis de viabilitat de l'aeroport

www.andorradifusio.ad

L'aeroport d'Andorra-la Seu i el projecte per tenir-ne un a Grau Roig impulsat per la Cambra de Comerç han aparegut en el debat al Consell General .

El ministre Jordi Gallardo ha assegurat que no han invertit ni un euro en els estudis per a un aeroport nacional i que encara falten més informes que ha encarregat la Cambra.

També ha dit que espera que a l'abril el sistema GPS ja estigui validat, cosa que permetrà operar amb vols de passatgers a la Seu. Gallardo ha deixat clar que amb aquesta autorització serà relativament ràpid estructurar línies de passatgers i que l'aposta a curt termini és aquesta.

Ha explicat que se seguirà assumint el dèficit a mitges amb la Generalitat, un dèficit que ha costat al Govern 1,2 milions d'euros, segons ha apuntat Josep Pintat a partir de les dades facilitades pel Govern mateix. El líder de Terceravia s'ha mostrat partidari de potenciar el projecte de Grau Roig i ha indicat que a l'aeroport de la Seu no es disposa de plena sobirania. Josep Pintat defensa "que sempre és una qüestió de sobirania i independència del país" i ha ofert a Gallardo el seu suport "perquè tots aquests estudis puguin anar endavant".

El PS s'ha interessat per la posada en marxa del GPS a la infraestructura alturgellenca. Jordi Font preguntava "com es gestionarà, com volem que es gestioni, quines propostes hem de fer, a qui les hem de fer, a la Generalitat o el govern espanyol...? El Govern està començant a planificar l'actuació que hem de tenir al nostre aeroport?". 

Informa: David Domingo

Comparteix:

3.214.184.223