ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gallardo deixa clar que el Govern sempre prioritzarà que hi hagi aigua per generar energia que no per al ràfting

www.andorradifusio.ad

El Govern sempre prioritzarà que Engolasters disposi d'aigua per generar energia i no pas per fer possible el ràfting a Sant Julià de Lòria. Així de clar s'ha manifestat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. També ha avançat que aviat es reuniran amb el PS, per aplanar el camí per al pacte d'estat sobre l'acord d'associació amb la Unió Europea.

Després de la ferma posició de FEDA, que aquesta setmana assegurava que l'activitat del ràfting a Sant Julià de Lòria no era viable tècnicament per manca d'aigua, el Govern també ha estat molt clar.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa comparteix el criteri de FEDA i ha expressat que l'executiu sempre prioritzarà que Engolasters disposi d'aigua per generar energia perquè no fer-ho seria una irresponsabiltat.

En relació amb Sant Julià diu també que el Ministeri d'Economia encara no disposa dels informes relatius al projecte de la tirolina però que sI superen el filtre dels altres departaments, que també han de dir-hi la seva, no hi ha d'haver cap problema per tramitar-ne l'autorització.

Gallardo ha parlat també de la voluntat de tancar a la tardor el pacte d'estat sobre l'acord d'associació amb la Unió Europea. Diu que després d'haver-ho fet ja amb Terceravia aviat es reuniran també amb el PS.

El propòsit del Govern és avançar feina al setembre per poder subscriure el pacte d'estat a l'octubre.

Informa: G.Gort-T. Navarro
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.231.167.166