ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Gallardo exposa els atractius d'Andorra al Círculo Ecuestre de Barcelona

La llei d’economia digital entrarà a tràmit parlamentari el mes d

La llei d’economia digital entrarà a tràmit parlamentari el mes de juny amb l’objectiu d'atreure, retenir talent i diversificar l'economia. Així ho ha exposat el ministre de Presidència, Economia i Empresa al Círculo Ecuestre de Barcelona, on també ha recordat que la inversió estrangera va representar un 5,5% del PIB l'any passat.

La negociació de l'acord d'associació amb la Unió Europea i la millora de les comunicacions, amb l'impuls de l'aeroport d'Andorra-la Seu i els estudis de viabilitat del projecte del ferrocarril i l'heliport són un dels futurs reptes del país. També el de la zona franca, que pretén diversificar l'economia.

Així, Jordi Gallardo ha mantingut reunions amb empreses vinculades al sector de la mobilitat elèctrica i innovació i recerca.

"Andorra està sent ben vista, reconeguda per notícies positives i això ens ha de permetre explicar les oportunitats del país, des del punt de vista de la fiscalitat, la seguretat jurídica i la qualitat de vida i el moment emprenedor que el país està experimentant", defensava el ministre. El president del club, Antonio Delgado, ha assegurat que la presentació els ha deixat "molt satisfets".

Informa: Judith Sáez
Imatges cedides: Actua

Comparteix:

34.239.179.228