ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gelabert nega irregularitats i diu haver utilitzat col·loquialment la paraula "trampa" en la conversa amb Gea

www.andorradifusio.ad

L'exministra d'Esports Olga Gelabert ha defensat en declaració a la Batllia que no havia comès cap irregularitat en l'adjudicació de les obres dels vestidors de l'Estadi Nacional. També ha declarat en relació al cas el secretari general de la Federació de Futbol, Tomàs Gea, que continua en presó provisional.

Segons informacions aparegudes en diferents mitjans de comunicació, en la conversa punxada entre Gelabert i Tomàs Gea en el marc de l'operació Cautxú, s'hauria pactat trossejar una concessió pública en intervencions diferents per poder adjudicar-la de manera directa. Aquesta fórmula finalment no es va dur a terme i l'actuació es va fer amb una partida procedent d'Ordenament Territorial.

Gelabert reconeix que a la conversa intervinguda amb el secretari general de la federació, Tomàs Gea, va utilitzar la paraula "trampa" en comptes de fórmula o solució, ho atribueix a una "manera de parlar col·loquial", i lamenta haver fet servir "una paraula que no corresponia".

El ministre portaveu, Eric Jover, ha defensat aquesta tarda l'honorabilitat de l'extitular d'Esports. "El meu clar convenciment sobre l'honorabilitat de la ministra Gelabert. Entenc que ha estat tan sols un malentès i que quedarà tot aquest procés en un no-res. Des del ministeri d'Ordenament Territorial, que és qui va acabar executant els diferents elements associats als vestidors de l'Estadi Nacional, el procediment que s'ha seguit és perfectament legal", assegurava.

També va comparèixer ahir a la Batllia pel mateix cas Tomàs Gea, que continua en presó provisional en espera de declarar per l'operació Cautxú, que investiga delictes financers i econòmics relacionats amb les subvencions de la UEFA i la FIFA.

Informa: Joan López

Comparteix:

18.204.227.117