ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Generalitat assegura que l'ocupació dels vols Andorra-la Seu-Madrid supera les expectatives

www.andorradifusio.ad

La Generalitat valora positivament els vols comercials que s'estan programant des de l'aeroport d'Andorra-la Seu al de Madrid. El vicepresident Jordi Puigneró va assegurar aquest dijous que s'han superat les expectatives. També va confirmar els contactes per obrir una nova ruta cap a Londres, dificultada pel Brexit.

El vicepresident de la Generalitat i conseller de Territori, Jordi Puigneró, va mostrar-se aquest dijous molt satisfet del rendiment de la ruta comercial entre l'aeroport d'Andorra-la Seu i el de Madrid, oberta el desembre passat. El nivell d'ocupació dels vols supera el 60% quan les previsions eren del 40. "Estem molt satisfets, és un servei que s'ha vist que tant la gent d'Andorra com la gent d'aquí del Pirineu està utilitzant per sobre de les expectatives i dels càlculs que s'havien fet", assegurava el vicepresident

Puigneró, que es va reunir amb el ministre Jordi Gallardo a la Seu, va confirmar les converses per obrir una nova ruta comercial cap a Londres, tot i que s'estan trobant amb dificultats. "Estem trobant un petit problema. Anglaterra, amb el Brexit, ja no forma part de l'espai europeu i això introdueix alguna dificultat que estem mirant de resoldre".

El vicepresident de la Generalitat va fer aquestes declaracions durant la visita a l'heliport situat a l'aeroport, espai que a partir del mes de juny podrà acollir vols nocturns del sistema d'emergències mèdiques. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA - XTVL

Comparteix: