ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La gent gran d'Ordino es retroba amb una nova proposta del berenar a la fresca

Ordino ha celebrat el segon berenar a la fresca als jardins de la

Ordino ha celebrat el segon berenar a la fresca als jardins de la Casa Pairal per la gent gran de la parròquia. Així, aquest dimecres, els padrins i padrines s'han retrobat, de la mateixa manera que ho van fer en el primer berenar, que va ser a mitjans de juliol. Aquests berenars a la fresca van ser una proposta de Benestar Social quan, per les mesures sanitàries, es va tancar per segon cop la Casa Pairal.

"Vam pensar que seria important fer alguna activitat a l'aire lliure amb la gent gran del poble", ha explicat, la cònsol menor i consellera de Benestar Social d'Ordino, Eva Choy, qui ha estat present en el berenar, que ha consistit en una macedònia acompanyada per un espectacle de màgia de l'il·lusionista, Marc Ferrer.

Aquesta iniciativa consisteix en combinar un berenar amb una activitat més lúdica. Tal com ha subratllat Choy, "estan tenint molta acceptació" i és una manera de tenir els avis entretinguts. A banda, "també estan pensats perquè es puguin retrobar", ja que costa que trobin un espai de convivència amb la Casa Pairal tancada. Des del comú, s'han organitzat un total de tres berenars, el primer del qual va consistir amb un espectacle de música, i en el darrer, programat per d'aquí a dues setmanes, hi haurà mariachi i orxata.

Pel que fa als berenars, estan limitats a 30 persones i es necessita cita prèvia. A més, Choy ha volgut destacar que se segueixen les mesures sanitàries corresponents. En aquest sentit, ha indicat que el menjar ha estat encarregat a un càtering i que durant el berenar es respecten els distanciaments entre persones a excepció d'aquelles que són del mateix nucli familiar. Finalment, la bona rebuda que està tenint aquesta activitat ha fet que des del comú no descartin repetir la iniciativa o buscar alternatives per a la gent gran de la parròquia.

Informa/foto: Agència ANA

Comparteix:

3.226.241.176