ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La gent gran reclama al nou govern el tercer pagador i la podologia generalitzada

www.andorradifusio.ad

La Federació de la Gent Gran vol un únic interlocutor al proper govern per a tractar els temes que l'afecten. Reitera les seves prioritats, com ara el tercer pagador i el podòleg generalitzat per a tot el col·lectiu.

160 padrins participen enguany de la diada esportiva de la gent gran. N'hi ha d'Andorra, de la Seu d'Urgell i, per primera vegada, de Puigcerdà. Tot amb l'objectiu de promoure un envelliment actiu i uns hàbits saludables.

Ho ha dit la secretària d'estat d'Afers Socials, Ester Fenoll, en el seu discurs. Ha aprofitat per acomiadar-se, ja que tornarà, ha dit, a la Fundació Privada Tutelar. Ha destacat els avenços que han fet conjuntament i com han treballat "amb molta complicitat". Ara "cal continuar endavant", ha conclós.

Per al nou govern, la Federació de la Gent Gran ha reclamat un interlocutor únic i amb poder de decisió per als temes que l'afecten.

El president de la Federació de la Gent Gran, Fèlix Zapatero, vol marcar prioritats per a complir a curt termini. Els representants del col·lectiu n'han recordat tres: el tercer pagador, formar part de la cartera de serveis i la podologia.

Entre les activitats programades per a aquesta jornada esportiva que celebra l'onzena edició, hi ha aeróbic, golf i petanca.

Informa Ana Alamán
Imatge Albert Refart

Comparteix:

3.81.28.10