ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els germans Claret ja tenen la seva placa commemorativa al Boulevard de les Estrelles

www.andorradifusio.ad

Els germans Claret ja formen part del Boulevard de les Estrelles. Aquesta és la quarta estrella del passeig, la primera destinada a reconèixer el mèrit de persones públiques en l'àmbit cultural. Amb aquest gest, el comú ha volgut retre un homenatge a la seva trajectòria professional amb 50 anys de carrera artística dedicades a la música.

Des d'aquest dijous, el Boulevard de les Estrelles de l'avinguda del Fener ja no és un espai únicament destinat a personalitats destacades del món del motor. Gerard i Lluís Claret són els primers a inaugurar una placa del món cultural. "És un honor i un orgull que s'inauguri la part de la cultura amb nosaltres dos", explica Gerard Claret, qui té "sensacions positives i orgull de com han canviat les coses en el bon sentit al país". Lluís Claret ha recordat que a Andorra "no hi havia ni teatre, ni concerts, ni res. Els únics concerts eren els que fèiem amb el grup del senyor Rebés a casa seva o, de vegades, a algun dels cinemes d'Andorra i de tant en tant pujava algú per fer algun concert, però era un desert. Vam tenir la sort de la inquietud cultural dels nostres pares i la influència de Pau Casals a casa, perquè era amic dels pares".

Els impulsors de l'Institut de Música d'Andorra la Vella han rebut un sentit homenatge amb una actuació musical a càrrec de dos dels professors de l'Institut de Música i un dels alumnes del centre.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: